Karét Y ring X ring v ring

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Karét Y ring X ring v ring

Bahanna: NBR, SILICON, FKM

Ukuran: sakumaha sarat panggunaan

fb

1-Cingcin segel tipe V mangrupikeun tindakan aksial tina cincin segel karét elastis, dianggo salaku poros puteran segel non-tekanan. Lip sealing gaduh kagiatan anu saé sareng adaptabilitas, tiasa ngimbangan kasabaran anu langkung ageung sareng simpangan Angle, tiasa nyegah gajih internal atanapi kebocoran minyak, ogé tiasa nyegah invasi tina cai percikan luar atanapi lebu.

2. O ring utamina dianggo pikeun panyegelan statis sareng bulak balik panyegelan. Nalika digunakeun pikeun panyegelan gerakan usaha Rotary, éta dugi ka alat panyegelan puteran gancang. V-tipe sealing ring biasana dipasang dina bunderan luar atanapi bunderan jero dina segi opat bagian tina alur pikeun maénkeun peran sealing.

3.Y sealing ring sealing sacara lega dipaké dina silih balikeun alat panyegelan. Salaku tambahan, aya tegangan cinyusu (panyimpenan énergi spring) cincin panyegelan, nyaéta dina bahan panyegelan PTFE pikeun ngagabung kana cinyusu, aya spring O, V spring, U cinyusu.

3. Y X tipe sealing ring pikeun liang

Pamakéan produk: dianggo pikeun gerakan bulak balik silinder hidrolik piston segel. Iket tina aplikasi: TPU: silinder hidrolik umum, silinder hidrolik alat umum. CRP: silinder hidrolik sareng suhu luhur sareng silinder minyak tekanan tinggi pikeun mesin konstruksi. Bahan: PU TPU, CPU , karét

Teu karasa produk: HS85 ± 2 ° A Suhu ngagawekeun: TPU: -40 ~ + 80 ℃ CPU: -40 ~ + 120 pressure Tekanan damel: 32Mpa Sedeng kerja: minyak hidrolik, emulsi.

4. Nahan cingcin pikeun liang tipe YX

Pamakéan produk: Standar ieu dilarapkeun kana tekanan kerja silinder langkung ageung tibatan 16Mpa kalayan tipe ring panyegelan tipe YX, atanapi kakuatan ékséntrik silinder, berperan mayungan cincin panyegelan. Suhu operasi: -40 ~ + 100 ℃

Sedeng damel: minyak hidrolik, emulsi, teu karasa produk akuatik: bahan HS92 ± 5A: PTFE

5. Anggo cincin Y sareng cincin X pikeun aci

Aplikasi: Dipaké pikeun sealing rod piston dina gerak bulak balik silinder hidrolik Ruang lingkup anu tiasa dianggo: TPU: silinder hidrolik umum, silinder hidrolik alat umum.CPU: silinder hidrolik sareng suhu luhur sareng silinder minyak tekanan tinggi pikeun mesin konstruksi.

Bahan: PU TPU, CPU, karasa karét: HS85 ± 2 ° A Suhu ngagawekeun: TPU: -40 ~ + 80 ℃ CPU: -40 ~ + 120 pressure Tekanan damel: 32MPa atanapi kirang

Sedeng damel: minyak hidrolik, emulsi

7. Anggo cincin cincin sareng cingir x pikeun aci

Pamakéan produk: Standar ieu dilarapkeun kana tekanan kerja silinder langkung ageung tibatan 16Mpa kalayan tipe ring panyegelan tipe YX, atanapi kakuatan ékséntrik silinder, berperan mayungan cincin panyegelan. Suhu operasi: -40 ~ + 100 ℃

Sedeng damel: minyak hidrolik, emulsi, teu karasa produk akuatik: bahan HS92 ± 5A: polipétrafluoroethylene numutkeun: standar perusahaan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami